27 m²

1 soverom

1 baderom

SMART lIFE 1 - MINIHUS

Smart life 1 er en av tre i denne modellen, En praktisk, flott, enkel og billig modul. Passer for enslige og par med innholdet som trengs for en smart hverdag.

SPESIFIKASJONER

plantegning

Første etasje

ANDRE MINIHUS?

Smart living 2 er en flott sammensetting av 2 moduler. En inneholder alt av teknisk anlegg (bad/kjøkken), mens den andre er hovedsakelig stue med entre/bod.

 

2 Moduler

2 Soverom

71 m²

2 Måneder

Smart living 2 er en flott sammensetting av 2 moduler med carport. Helt likt utformet som Smart living 2 bare med cartport. Smart, flott, enkel og billig måte å bo på.

 

2 Moduler

2 Soverom

71 m²

2 Måneder

Kompakt hotell er en enkel modul med to adskilte enheter som gir en hotellfølelse med smart kjøkken og bad løsning. Perfekt for en hyggelig weekend i fri natur.

1 Modul

1+1 Soverom

14+14 m²

1 Måned

Smart life 2 er en av tre i denne modellen, to praktiske, flotte, enkle og billige moduler. Passer fint for en liten familie med innholdet som trengs i en smart hverdag.

2 Moduler

2 Soverom

56 m²

1,5 måned

previous arrow
Slide

ØE's oppdrag

Vårt oppdrag er å produsere effektivt og levere ferdig kvalitet som gjør montasjen til en lek. Både til våre kunder og egne prosjekter. Vi er Øksnes Element, en del av Øksnes Entreprenør konsernet. Vi er spesialister på minihus og element produksjon. Vi holder til i vår fabrikk på Myre i Øksnes kommune. Kontorer, kantine, garderober, lager og produksjonslinje, alt under samme tak. Alltid!

Slide

ØE's visjon

Innovativ, digital og engasjerte utvikles vi i miljøer å drive lidenskapen videre, uten vær påvirkning. Lyst, varmt og tørt hver dag i året gir fokus til produksjonen uten forstyrrelser. Det er gøy, effektivt og lønnsomt. Vi prosjekterer og tegner det som ønskes, har også ferdige modeller i vår katalog. Vi produserer, lever og monterer, med erfaringen og kompetansen våre kunder fortjener. Et samarbeid med oss skal gi god opplevelse og suksess. Alltid!

next arrow