Prosjekter vi er stolt av
Vi leverer kvalitet - Alltid!

Noen utvalgte prosjekter innen minihus og element bygg. Levert til både kunder og egen regi. Vi leverer ifra oss kvalitet med stolthet, til rett tid. Alltid!

Melandgården - Myre

Melandgården består av 18 enheter på 76 kvm fordelt på fire etasjer. Leilighetene holder høy og moderne standard med bl.a. vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjonsanlegg, og praktisk planløsning. Noen av leilighetene ligger fortsatt til salgs, det siste leilighetsbygget vi har bygget.  

Element bygg

18 Leiligheter

76m²

Finnsnes panorama

Sjøgata Panorama består av tre leilighetsbygg på tre etasjer, med underjordisk garasjeanlegg under byggene. Det er 23 leiligheter i alt, hvor åtte er fordelt i to av byggene og seks i ett bygg.

Element bygg

23 Leiligheter

67-155m²

Sentrum terasse - Myre

Sentrum terrasse 1 og 2 består av 8+10 enheter på to etasjer, med stor felles terrasse med spisesal på taket. Leilighetene holder høy og moderne standard, med praktisk planløsning. Produsert i fabrikk og montert på Myre.

Element bygg

8 Leiligheter

76m²

SKAGENTUNET - Bø

Skagentunet er en egen konstruert 4-mannsbolig som er vertikaldelt med to ulike planløsninger på hver side. Ene siden med ett soverom og andre siden større med to soverom. Bygget produseres i fabrikk, som vi har fraktet og montert flere av. 

Element bygg

1-2 Soverom

42-70m²

HØYRYGGEN - Svolvær

Høyryggen er en egen konstruert enebolig med mulighet for hybel utleie. Takhøyde, utsikt og takterrasse er ord som beskriver boligen godt. Inneholder fire soverom, fire bad, tre stuer, et vaskerom og teknisk rom. Produsert i fabrikk.

Element bygg

1-2 Soverom

42-70m²

Garasjeanlegg - Myre

Garasjeanlegg tilknyttet leilighetsbygg, hvor det er en garasje enhet til hver leilighet.

Element bygg

Garasje og bod

25m²

LUX Bolig rigg

En av våre boligrigger som benyttes på større prosjekter. Huser åtte ansatte med fellesrom og kjøkken mm. Totalt syv sammensatte moduler. 

7 Minihus

8 Soverom

200m²

LUX Kontor rigg

En av våre kontor rigger som benyttes på prosjekter. Her er flere kontorer, møterom, kjøkken og bad/vaskerom. Totalt fire sammensatte moduler. 

4 Minihus

2 Kontorer

80m²

LUX Teknisk hus - Hadsel

Tekniske minihus moduler med EL og VVS. EL modulen er rigget for teknisk EL, VVS modulen er rigget for teknisk rør med oppholdsrom. Disse leveres til Hadsel havn. 

2 Minihus

EL og VVS

15+20m²

Lux SPIKERTELT

Flott spikertelt som tilknyttes camping bil eller vogn, med lekre detaljer og uteområdet. Populær modell som vi har laget flere av.  

Minihus

Stue og entre

20m²