67-155 m²

2-4 soverom

1-2 baderom

PANORAMA - ELEMENTBYGG

Panorama består av 23 leiligheter i størrelser fra 67 til 155 kvadratmeter, åtte er fordelt i to av byggene og seks i ett bygg. Her finner du 3,- 4- og 5-roms leiligheter, samt flere 3-roms leiligheter som enkelt kan gjøres om til 4-roms. Det gir stor fleksibilitet, og enklere å finne en leilighet som passer behov. 

Moderne og lyse leiligheter med god plass og smarte løsninger. Hver leilighet har panoramavinduer, veranda og egen innvendig bod. De største leilighetene har i tillegg eget walk-in closet. Det er lagt vekt på å skape bokvalitet i alle ledd, både innvendig og utvendig.

Bilfritt uteområdet siden bygget ligger over en oppvarmet parkeringskjeller. Slik blir bilene skjult, og det blir mer plass til et idyllisk parkanlegg utenfor leilighetene. Selvfølgelig også heis. 

SPESIFIKASJONER

plantegning

Situasjonsplan

3D

ANDRE ELEMENTBYGG?

MELANDGÅRDEN

18 Leiligheter – Takterrasse – Balkonger – Utsikt – Heis

18 enheter

1-4 Soverom

57-152 m2

11 måneder

GARASJE ANLEGG OG BODER

3 Garasje typer/størrelser – 3 Tak typer –  Valgfri kledning

3 Tak typer

Minihus og element fabrikk - elementer ut

3 Modeller

25-45 m2

1 måned

UTSIKTEN

Bolig på 2 plan med alt innhold og praktisk utnytting

Enebolig

3 Soverom

150 m2

5 måneder

HØYRYGGEN

Enebolig med utleie enehet i kjeller – Stor takterasse

Enebolig

5 Soverom

220 m2

9 måneder

previous arrow
Slide

ØE's oppdrag

Vårt oppdrag er å produsere effektivt og levere ferdig kvalitet som gjør montasjen til en lek. Både til våre kunder og egne prosjekter. Vi er Øksnes Element, en del av Øksnes Entreprenør konsernet. Vi er spesialister på minihus og element produksjon. Vi holder til i vår fabrikk på Myre i Øksnes kommune. Kontorer, kantine, garderober, lager og produksjonslinje, alt under samme tak. Alltid!

Slide

ØE's visjon

Innovativ, digital og engasjerte utvikles vi i miljøer å drive lidenskapen videre, uten vær påvirkning. Lyst, varmt og tørt hver dag i året gir fokus til produksjonen uten forstyrrelser. Det er gøy, effektivt og lønnsomt. Vi prosjekterer og tegner det som ønskes, har også ferdige modeller i vår katalog. Vi produserer, lever og monterer, med erfaringen og kompetansen våre kunder fortjener. Et samarbeid med oss skal gi god opplevelse og suksess. Alltid!

next arrow