Kontakt oss

Vi er øksnes element

Lurer du på noe, eller kanskje interessert i et uforpliktende tilbud/prat? Vi hjelper deg gjerne, ikke nøl med å ta kontakt!  

VI KONTAKTER DEG

Kontaktpersoner

BARRY OLSEN​

Barry ble allerede i 1979 involvert i familiebedriften Byggmester Martin Olsen. I 1996 ble Øksnes Entreprenør AS etablert, hvor Barry har siden da hatt viktige lederroller, blant annet som Daglig leder og Prosjektdirektør.

Barry Olsen

Administrerende Direktør

Daniel Jørgensen

Pre-fab ingeniør

DANIEL JØRGENSEN​

Daniel har vert en del av Øksnes Entreprenør AS siden 2010, han startet som lærling, nå er han prosjekterings ansvarlig for produksjonen i vår tre element fabrikk. Han er utdannet høgskoleingeniør innen bygg og anlegg ved UiT Narvik, har også Svennebrev som Tømrer.

KEVIN OLSEN​

Kevin Olsen har vært i konsernet lenge, dagens rolle er produksjonsleder i element fabrikk.

kevin Olsen

Produksjonsleder, Øksnes Entreprenør

previous arrow
Slide

ØE's oppdrag

Vårt oppdrag er å produsere effektivt og levere ferdig kvalitet som gjør montasjen til en lek. Både til våre kunder og egne prosjekter. Vi er Øksnes Element, en del av Øksnes Entreprenør konsernet. Vi er spesialister på minihus og element produksjon. Vi holder til i vår fabrikk på Myre i Øksnes kommune. Kontorer, kantine, garderober, lager og produksjonslinje, alt under samme tak. Alltid!

Slide

ØE's visjon

Innovativ, digital og engasjerte utvikles vi i miljøer å drive lidenskapen videre, uten vær påvirkning. Lyst, varmt og tørt hver dag i året gir fokus til produksjonen uten forstyrrelser. Det er gøy, effektivt og lønnsomt. Vi prosjekterer og tegner det som ønskes, har også ferdige modeller i vår katalog. Vi produserer, lever og monterer, med erfaringen og kompetansen våre kunder fortjener. Et samarbeid med oss skal gi god opplevelse og suksess. Alltid!

next arrow